Herkenbare logo

-----Home----- -----Produkt----- -----De Kans----- -----De Plan----- -----Info Opvragen----- -----KZ Holland----- -----Links-----
De Plan


Voor wie is dit bestemd? Man, vrouw, het maakt niets uit. Mensen die een tweede inkomen willen hebben, mensen die wat geld willen sparen of een leuke reis zouden willen maken. Mensen zoals jij en ik, met doorzettingsvermogen en ambitie; mensen die de kans willen aanpakken om iets bijzonders te willen doen. Mensen met een paar uur per week beschikbaar of met teveel uren per week over. Mensen die veel geld willen verdienen kunnen ook met Kleeneze werken - het hangt helemaal van je eigen inzet af hoeveel je verdient. Laat de catalogussen het werk doen en haal een paar dagen later de bestellingen op.


Klik hier voor Kleeneze Video en Brochure in Nederlands


Wat heb je nodig?

Ambitie, karakter, een computer met internet aansluiting, een inschrijving bij de Kamer van Koophandel en eventueel BTW nr., geduld en discipline om je eigen handel op te bouwen, enz. Assistentie, advies en info krijg je gratis van je sponsor, want bij Kleeneze hoeft niemand de wiel opnieuw uit te vinden.

De mogelijkheden van Kleeneze zijn groot - pak DE KANS en vraag gratis info aan. Je kan zaken doen voor jezelf, maar je doet het NOOIT alleen, want KZ Holland is er om je hierbij te helpen.

Gratis Kleeneze info opvragen
KZ Holland

Website : KZ Holland

Email :kleeneze@kznl.nl


Ontwerp en Copyright : KZ Holland 2004 ©

Niets van deze site mag zonder schriftelijke toestemming van de Webmaster worden overgenomen.