Herkenbare logo

-----Home----- -----Produkt----- -----De Kans----- -----De Plan----- -----Info Opvragen----- -----KZ Holland----- -----Links-----
Wat is KZ Holland?KZ Holland is het handelsnaam van Chris en Hanna Hunter.

Wij werken sinds de oprichting in Nederland als zelfstandige distributeurs voor de engelse firma Kleeneze en beginnen per 5.september 2004 hun producten te verkopen. Wij ressorteren onder de MIB Groep uit Engeland.

Het is onze plan, onze visie, onze ambitie om een zeer suksesvolle Groep in Nederland op te richten en mensen de KANS geven, om ook deel uit te kunnen maken van de KZ Holland team. Wij geloven dat KLEENEZE binnen twee jaar in Nederland een begrip wordt.

Vertrouwen is heel belangrijk. Wij zijn eerlijke, hardwerkende mensen met een verlangen naar verantwoordelijkheid, vrijheid en welvaart. Met een achtergrond van 25 jaar in de internationale zakenwereld (ondermeer directeur en manager), en 15 jaar topervaring met fokken en showen van onze honden, kunnen we wel stellen dat eerlijkheid, ethiek en doorzettingsvermogen voor ons zeer belangrijke eigenschappen zijn.

Onze kennis, ervaring en houding komt ten goede van allen die zich aansluiten bij de KZ Holland team.Chris & Hanna Hunter

KZ Holland

Zelfstandige distributeurs

Kleeneze Registratie nr : 10004354

Tel : 0181-648574

Fax : 0181-648491

Mobiel: 06-2361 9508

Website : KZ Holland

Email :kleeneze@kznl.nl


Ontwerp en Copyright : KZ Holland 2004 ©

Niets van deze site mag zonder schriftelijke toestemming van de Webmaster worden overgenomen.